Optičarska radnja “ Friends & Family “ osnovana je 2008 godine u Beogradu.
„Friends & Family“ nudi:

   - besplatnu kontrolu vida,
   - konsultacije se sa oftalmologom koji će vam dati sve potrebne informacije o vašem oku i rado odgovoriti na sva vaša pitanja,
   - maloprodaju i ugradnju svih vrsta dioptrijskih sočiva, najvećih svetskih brendova.

Zahvaljujući dugogodišnjem radu, stečenom iskustvu i stalnoj edukaciji zaposlenih u mogućnosti smo da odgovorimo na sve zahteve i potrebe kako domaćih tako i stranih klijenata.

Optiku „Friends & Family“ čine tri optičarske radnje, u Krnjači, Višnjičkoj Banji i Karaburmi. Cilj naših optika je „SVE NA JEDNOM MESTU“, pa tako naše usluge uključuju kontrolu dioptrije, savet i prodaju dioptrijskih stakala, ramova, kontaktnih sočiva, rastvora za čuvanje sočiva, kao i obuku za bezbedno nošenje i rukovanje optičkim proizvodima.

Realizacija izrade naočara, kao i nabavke sočiva je u najkraćem mogućem vremenskom roku. Optički proizvodi (dioptrijski okviri, kao i sunčane naočare) u ponudi su visokog kvaliteta, poznatih i proverenih robnih marki, iz širokog asortimana renomiranih domaćih i stranih proizvođača optike, sa kojima optika „Friends & Family“ ima tradicionalno dobre odnose.

Dugoročni cilj očne kuće je da uspostavi profesionalno-efikasne odnose sa svojim klijentima vodeći računa o njihovim potrebama, štedeći pritom njihovo dragoceno vreme i novac.

 

Krnjača
Krnjača

Višnjička Banja
Višnjička Banja

Karaburma
Karaburma
Sports NewsPatike – Nike Air Jordan, Premium, Retro Klasici, Sneakers , Iicf